Xiaomi X3 Pro

Suorituskyvyltään 7 nanometrin viivanleveydellä valmistettu Snapdragon on edelleen erittäin hyvä Poco X3 Pron hintaluokassa — esimerkiksi AnTuTu-suorituskykytestissä Poco-julkistuksen yhteydessä Snapdragon n kerrottiin yltävän pisteissä 52 prosenttia paremmaksi kuin Qualcomm G ja 76 prosenttia paremmaksi kuin Snapdragon G. Poco X3 Pron etukamera on megapikselinen. Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Muista minut. Markus Lehtiniitty Julkaistu Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Katso kaikki xiaomi x3 pro

Xiaomi Poco X3 Pro Dual SIM 6GB RAM 128GB

Arvostelussa Motorola Edge Ohuin 5G-älypuhelin on varustettu hyvillä kameroilla — mielenkiintoinen vaihtoehto alle euron älypuhelimeksi. Rekisteröidy tästä ». Kiitos palautteestasi! Snapdragon ssä Kryo -brändättyjen CPU-keskussuoritinydinten kellotaajuus yltää edelleen korkeimmillaan xiaomi x3 pro gigahertsiin ja piirissä mukana on tuttu Adreno -grafiikkasuoritin. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Polkupyöräketju Huhut ja keskustelu Xiaomin tulevista laitteista Mitä mielessä liikkuu?

xiaomi x3 pro

Tuotetiedot

Näyttölasina on Corning Gorilla Glass 6. Android Apple. Pinterest Sähköposti. OnePlus Samsung. Etkö Object Linking and Embedding vielä rekisteröitynyt? Muista minut.

s20 ultra 5g 128gb

Xiaomi Poco X3 Pro – tiedot ja hinta |

Poco X3 Pro. Viimeksi katsomasi jalosteet. Kehittyneemmän järjestelmäpiirin myötä kamerat ovat saaneet kuitenkin uusia tekoälypohjaisia kuvausominaisuuksia. Lue lisää. Xiaomi Poco X3 Pro. Valitettavasti Hintaseuranta. Tässä ovat viime hetken joululahjaideat alle eurolla

Xiaomi Poco X3 Pro 4G 8/GB älypuhelin

Näin pystyt löytämään parhaimmat tarjoukset Viimeisimmät kritiikit Arvostelussa OnePlus Nord 2T 5G -älypuhelin: Vain pieniä parannuksia edeltäjästä — hinta ratkaisee ostopäätöksen järkevyyden. Takapinnassa reunat ovat mattapintaiset ja keskiosa kiiltävä. Sormenjälkilukija on sijoitettu kyljelle. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe?