Xiaomi Mi 11 Yellow

Xiaomin kamerasovellus on erittäin monipuolinen. Puhelimen pääkaiutin löytyy laitteen alareunasta ja toisena kaiuttimena käytetään puheluihin käytettävää kuuloketta. Etukameran aukko 2, Kaikki artikkelit Arvostelut. Xiaomi tarjoaa puhelimen näytölle tuttuun tapaan miellyttävän monipuolisesti säätömahdollisuuksia, mikä on yksi yhtiön puhelimien valttikorteista.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Suorituskykytesteissä puhelimet laitetaan äärirajoille, mutta päivittäisessä käytössä vastaavia tilanteita tuskin kovin paljon OLE. Morjesta Vuolu Tervetuloa OmaYhteisöön. Lisäksi etukamera tukee fps -nopeutta p-tarkkuudella. Väri Musta Midnight black. Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi tänne. Niistä Mi 11 Lite 5G:n Snapdragon G jää vielä useampien kymmenien prosenttien päähän, mutta keskihintaluokassa Snapdragon G:n suorituskyky on erittäin vakuuttava.

xiaomi mi 11 yellow

Tervetuloa OmaYhteisöön!

Uusi piiri on valmistettu Qualcommin Snapdragon -huippupiirin tavoin 5 nanometrin tuotantoprosessilla, mikä on lupaava lähtökohta. Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelinta tarjoavat jälleenmyyjät sekä edullisimmat hinta löytyvät kootusti Hintaseuranta. Mi 11 Lite 5G:ssä on kolme takakameraa: 64 megapikselin pääkameran lisäksi 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 5 megapikselin telemakrokamera. Tässä arvostelussa tulemme tutustumaan Xiaomi Mi 11 Lite 5G -puhelimeen noin kahden viikon mittaisen testijakson perusteella. Takakameran salama Kyllä. Xiaomi toki jatkanee omia uudistuksiaan tuovia MIUI-ohjelmistopäivityksiä pidempään, mutta Android-versiopäivitysten osalta mitään takeita ei OLE. Etukamera tukee myös muotokuvatilaa, jossa taustan saa sumennettua.

vauvan mobile tokmanni

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – Tuotetiedot |

Katso kaikki tiedot. Kevään varmasti mielenkiintoisin keskihintaluokan älypuhelin on Xiaomi Mi 11 Lite 5G, joka kuuluu yhtiön laajaan Mi 11 -mallistoon. Sano hyvästit puhelimien muistikorteille — näin perusteli entinen Android-pomo 6. Pikselitiheys ppi. Ilmainen toimitus jopa päivässä. Näyttö ei vedä vertoja kalleimmille huippupuhelimille, mutta Mi 11 Lite 5G:n hintaluokassa arvio näytöstä kallistuu jopa erittäin hyväksi.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G Gb – Keltainen – Lukitsematon | Back Market

Haluatko ilmoittajaksi? Mi 11 Lite 5G:n varustukseen kuuluvat myös stereokaiuttimet, joiden äänenlaatu ja äänenvoimakkuus osoittautuivat melko tavanomaisiksi. Ultralaajakulmakuvissa on havaittavissa pientä epätarkkuutta erityisesti reunoilta, mikä johtuu vääristyksien korjauksesta. Arvostelussa Motorola Edge Ohuin 5G-älypuhelin on varustettu hyvillä kameroilla — mielenkiintoinen vaihtoehto alle euron älypuhelimeksi. Suomen osalta hintaa ei OLE erikseen vielä vahvistettu, mutta Euroopassa hinnat ovat alkaen euroa Mi 11 Lite 5G ja euroa Mi 11 Lite. Lue seuraavaksi: Xiaomi julkisti lippulaivapuhelimensa: Mi 11 Ultrassa on älypuhelinten suurin kamerakenno, pikkunäyttö takana ja 67 watin pikalataus — myös langattomasti. Testissä Xiaomi Mi 11 Lite 5G — loistava puhelin kevyellä ja ohuella rakenteella.