Xiaomi 10 S Note

Tuotteen laatu. Pyrimme ilmiömäisellä lisävarustevalikoimalla vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi ja erityispyyntöihisi! Nopea toimitus: Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme. Uudistettu muotoilu ja mukaansatempaava ääni Redmi Note 10S on keskihintaluokan jokapaikanhöylä, joka tuo käyttäjälle ison näytön tekemättä kompromisseja hinnassa. Näin keräämme tuotearvosteluja.

XIAOMI REDMI NOTE 10S 6+128GB ONYX GRAY

Kysy lisää tuotteesta. Puhelimen suorituskyvystä vastaa MediaTek Helio G95 -piirisarja. Oman lisänsä tuovat myös kaksoiskaiuttimet, jotka tuottavat ainutlaatuisen stereoäänen. Valitsitpa minkä suojakuoren tahansa, täytyy näyttö suojata sopivalla Xiaomi Redmi Note 10S panssarilasilla. Katso laitteellesi xiaomi 10 s note Muut tarvikkeet. Kaksoiskaiuttimet ovat sijoitettu laitteen ylä- ja alareunoihin, tuottaen mukaansatempaavan äänikokemuksen laitetta käytettäessä. Tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteen.

xiaomi 10 s note

Hinta- ja tuotetiedot

Kirjoita tähän arvostelusi. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Redmi Note 10S suunniteltiin korkealuokkaisen pelikokemuksen ehdoilla. YLI 8. Pidä yhteyttä läheisiisi helposti oikeanlaisilla laitteilla.

qualcomm pmi632 902

Xiaomi Älypuhelin Redmi Note 10S 6GB/GB ´´ Dual Sim Harmaa| Techinn

Tuotteen laatu. Vapaavalintainen nimimerkki, jonka julkaisemme arvostelun yhteydessä. Neljäs, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera tarjoaa ° näkökentän FOVjolla käyttäjä voi kuvata ryhmä- ja maisemakuvia helposti. Sillä on 2 vuoden takuu. Huomaa, että toimituskulut ovat tilauskohtaiset.

Xiaomi Redmi Note 10S Kuoret | Suojakuoret |

Tuotteen laatu. Pääkameran, 64 megapikseliä, apuna toimii 2:n megapikselin makrokamera sekä niinikään 2:n megapikselin syvyyskamera. Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme. Oman lisänsä tuovat myös kaksoiskaiuttimet, jotka tuottavat ainutlaatuisen stereoäänen. Online-liiketoimintamme menestys näkyy siinä, että meillä on 8. Redmi Note 10S on keskihintaluokan jokapaikanhöylä, joka tuo käyttäjälle ison näytön tekemättä kompromisseja hinnassa.