Whirlpool Mcp 345 Wh

Takuu Uusi Whirlpool kodinkoneesi on lainmukaisesti vakuutettu 24kk ajan. Instax Mini Film. Kaikki kaupat — liikerakennukset. Pakkauksen korkeus. Palautetta sivustosta.

Whirlpool MCP 345 WH -mikroaaltouuni, valkoinen

Kellon tyyppi. Koti ja perhe. Johdon pituus 0,9 m. Tuotetiedot Suomi Lataa. Download images pack.

whirlpool mcp 345 wh

Whirlpool MCP 345 WH Pöytämalli Yhdistelmämikroaaltouuni 25 L 800 W Valkoinen

One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or kantri. Tarvittava sulake A. Automaattinen ruoanlaitto -toiminto Kyllä. Olkaa hyvä ja säilyttäkää ostotosite, se on olennainen osa takuun voimassaolon varmistusta. Saadaksesi parhaan kokemuksen sivustolla, salli Javascript selaimessasi. Max suoritusteho W.

manual garmin fenix 6

Mikroaaltouuni MCP WH |

Jet Defrost -toiminto sulattaa pakasteet poikkeuksellisen nopeasti ja tasaisesti. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, oletamme että hyväksyt ne. Biolan Eco, pikakompostori. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Tällä mikrolla myös pakastetusta leivästä syntyy rapeakuorista ja vastaleivotun makuista herkkua, kun käytät Bread Defrost -toimintoa — siinäkin hyödynnetään Crisp-tekniikkaa. Auto Clean -toiminto mahdollistaa helpon puhdistuksen.

Whirlpool MCP WH – Tuotetiedot |

AC-syöttötaajuus 50 Hz. Extensible Markup Language doc. Muistathan hyödyntää klubietusi! Apple iPad 3. Lisää toivelistaan. Käytämme evästeitä jotta voimme antaa sinulle parhaan kokemuksen sivuillamme. Oven sarana Vasen.