Volvo S40 1.6 Jakohihnan Vaihtoväli

Vesipumppuja on myös hajonnut tai alkanut vuotamaan tkm kohdalla ja silloin on pitänyt hihna ym jakopään osat vaihtaa. C70, S70, V70, suositeltu jakohihnan vaihtoväli on 70 kilometriä. Edes hetken, kuten silloin joskus. Jos jakohihna rikkoutuu, yleensä se ei kuitenkaan mene poikki. Yksi kysysmys: Volvo ilmoittaa km jakohihnalle, ajettu noin samalla hihalla. Honda Jazz mallissa on jakopään ketju, joka kannatta myös tarkastaa ja vaihdattaa säännöllisin väliajoin.

V50 1.6D 2008 jakohihnan vaihtoväli

Kuulostaa toki hienolta, kun annetaan tkm vaihtöväli. Eikös tuo vaihtovälin kilometrimäärä OLE lisääntynyt vuosi vuodelta, tyyliin tkm, vaikka jakopäihin tuskin on mitään sen suurempia kestävyyttä lisääviä keksintöjä samaan tahtiin tullut. Aikamoista veren nenästä kaivamista siis. Auton ohjekirja sisältää tarvittavat tiedot jakohihnasta ja siitä, mikä on jakohihnan vaihtoväli. Vaihdatti samalla jakohihnan, huolto maksoi noin Ei, Rintajuoppo.

volvo s40 1.6 jakohihnan vaihtoväli

Jakohihnan vaihto hinta vaihtelee paljon

Jos jakopää vaatii vaihtoa, taudinoireet voivat olla esimerkiksi moottoriviat ja äänet. Asiaa kysyessäni on ilmoitettu VV-AutoOy:n työnjohtaja, että hihnan kunto tarkistetaan 30 tkm-huollossa. Tiedän kyllä monia ketkä ei edes harkitse mitään välivaihtoja öljyissä, hihnoissa jos kerran vihkossa lukee milloin huolto on tehtävä. Moottorin männät ja venttiilit vaativat paljon voimaa toimiakseen kunnolla. Kiitos hyvistä näkökulmista!

peten koiratarvike valjaat

V50 D jakohihnan vaihtoväli

Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. Jos jakohihna katkeaa, usein myös moottorin männät ja venttiilit vaurioituvat, samoin kuin moottorin sylinterit ja niiden sisäseinämät. Jakopään hihnan katkeaminen tai epäkunto vaikuttaa koko moottorin toimintaan, joten jakopääremontti kannattaa suorittaa ennen kuin jakohihna muuttuu käyttökelvottomaksi. Etkö voisi pyytää? C3, C4 ja C5valmistajan suositeltu jakohihnan vaihtoväli on 70 kilometriä, kuitenkin esim. Vastaukset Vanhimmat Uusimmat Vanhimmat Suosituimmat. Vesipumppuja on myös hajonnut tai alkanut vuotamaan tkm kohdalla ja silloin on pitänyt hihna volvo s40 1.6 jakohihnan vaihtoväli jakopään osat vaihtaa.

Jakohihnan vaihtoväli – S40, V40 ja V50 – Suomi24 Keskustelut

Mitäs ajattelisit Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen ”haluan nähdä” tai ”ikävä”? Lopputulemana oli se, että vaadin myyjäliikettä osallistumaan vesipumpun vaihdon kuluihin, koska vesipumppu hajosi selvästi ennen mitä oli perusteltua syytä olettaa perusteltu syy olettaa on tkm, koska huoltokirjassa ei muuta mainita, ja jakopään osien ml. Kun osat on kerran saatu autosta irti ja hihna vaihdettua, tulee kaikki tietysti laittaa myös takaisin. Potentiaalinen tappelu, jossa joudut joka tapauksessa maksumieheksi jos hihna menee poikki, sillä autosta tulee korjauksen jälkeen parempi kuin ennen korjausta. Suositellusta vaihtovälistä riippumatta aikaisemmin vaihdettu jakohihna tulee aina halvemmaksi kuin liian myöhään vaihdettu jakohihna! Jos jakopää vaatii vaihtoa, taudinoireet voivat olla esimerkiksi moottoriviat ja äänet. Seksuaalinen tai väkivaltainen sisältö.