Magsafe Charger Iphone 13 Car

X-grip-pidike sopii melkein kaikkiin älypuhelimiin. Laitteen pikalatausta 10 W ohjataan itse pidikkeessä olevan Qi: n kautta. Brodit Active Holder kiinteään asennukseen iPhone. Matkapuhelimesi passiivisessa pidikkeessä. Pitimessä joka on kiinnitetty ilmaventtiiliin on sisäänrakennettu 15 W Qi-lataus. Kolmion muotoisen muotoilunsa ansiosta se sopii pyöreisiin, pystysuoriin ja vaakasuoriin tuuletinritilöihin. Tuotteet ovat Tectorin omaisuutta ja omistusoikeus siirtyy, kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu.

Olixar iPhone 13 MagSafe Compatible Charging Car Holder

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Etsi autopidikkeen auton ja iPhone 13 mini täydellisesti. Tilaa uutiskirje Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Yhden kosketuksen tekniikka tarjoaa välittömän lukituksen ja vapautuksen yksinkertaisella kosketuksella. Mikäli et OLE paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta. Kun iPhone on aktiivisessa pidikkeessä, sinulla on aina juuret ladattu akku! OtterBox auton kojelauta- ja tuulilasin kiinnitys MagSafe-laitteelle.

magsafe charger iphone 13 car

In the shopping cart

Imukuppi kiinnittyy täydellisesti autollesi. Payment Options Follow Us Powered by magic Autoteline, jonka voit kiinnittää tuulilasiin tai kojelautaan. Etätallennus, arkisin. Lisää ostoskoriin. Magneettinen autoteline imukupilla älypuhelimille jopa grammaan.

g923 forza motorsport 7

Belkin BOOST CHARGE Magnetic Wireless Car Charger 10W, Black | Tector

Mikäli asiakas huomaa vahingoittuneen pakkauksen, siitä on ilmoitettava välittömästi tavaran toimittajalle ja tehtävä vahinkoilmoitus Tectoriin. Joillakin toimitustavoilla saat linkin seurantaan suoraan kuljetusyhtiöltä. Asiakaspalvelu Ota yhteyttä Palaute Jäljitä tilaukseni Oma tili. Yhdistetty lukitusvipu ja liimapinta tarjoavat turvallisen imukinnityksen useimmille pinnoille kuten ikkunoihin, kojelautoihin ja pöytiin. Siinä on suuret ja pienet urat optimaaliseen sovittamiseen useimpiin ilmaventtiileihin. Shop there Dismiss.

Osta Autoteline iPhone 13 mini

Autoteline, joka on yhteensopiva MagSafe-tekniikan kanssa. Sleek and minimalistic design to match your handset The adjustable design of the Olixar car holder allows you to position your handset on your car’s windscreen in either vertical or horizontal positions for a more comfortable view of your handset while driving. This wireless car charger is designed to leverage the MagSafe technology in the iPhone 12 series devices. Autoteline, johon kiinnität iPhone magneetin avulla. Myyjän virheestä tai kuluttajasuojalain alaisesta vaihtaminen- ja palautusoikeudesta johtuvan palautuksen rahdin maksaa myyjä edullisimmalla toimitustavalla. Suodata Sulje Tyhjennä filtteri. Säädettävä kahva, joka sopii monille eri puhelimille.