Macbook Pro Näppäimistön Puhdistus

Näppäimien reunatkin puhdistuivat, kun painoi samalla vieressä olevia alaspäin vielä vähän näkyy syvemmällä vanhaa nöyhtää, kun oikein etsii. Sinun pitäisi todella käyttää tätä tarkoitusta varten suunniteltua tuotetta. Alkoholia käytetään siellä, missä tarvitaan sterilointia tai rasvanpoistoa, mutta se ei liuota sokerikerroksia kovin hyvin. Applen tuki väittää, että ei-huokoiset pinnat, kuten näyttö, näppäimistö ja ulkokuori, on turvallista pyyhkiä varovasti prosenttisilla macbook pro näppäimistön puhdistus tai Clorox-desinfiointipyyhkeillä. Vesi on myös liuotin, ja enemmän tavaraa liukenee veteen kuin mihinkään muuhun liuottimeen.

Hopeinen Omena

On monia puhdistusaineita, jotka voivat olla hyviä kotiisi, mutta voivat vahingoittaa älylaitteitasi. Parhaita työkaluja ovat:. Kun puhdistat sisäistä Lightning-liitäntää, käytä pehmeää, kuivaa ja nukkaamatonta liinaa. Puhdistusaineet Macille ja Macbookille. Makea vesi ei OLE yhtä pahaa elektroniikalle kuin suolainen vesi, macbook pro näppäimistön puhdistus suolainen vesi johtaa paremmin sähkö ja lisäksi elektroniikkalaitteen sähkönjohtimet hapettuvat käyttökelvottomiksi, syöpyvät niin sanotusti. Kyllä Ei.

macbook pro näppäimistön puhdistus

Apple-laitteiden turvalliset puhdistusaineet

Irrota ensin näyttö virtalähteestä, tietokoneesta ja ulkoisista laitteista. Paineilmanpuhdistin on erityisesti kehitetty tangent , tulostimille ja kiintolevyille. Kuten aina, varo, ettei aukkoihin pääse nesteitä. Yleiselektroniikassa Hki, Vallila vois olla myös. Älä käytä iPod minin puhdistamiseen ikkunanpuhdistusaineita, siivousaineita, paineilmaa, aerosolisuihkeita, liuottimia, ammoniakkia, hankausaineita tai vetyperoksidia sisältäviä puhdistusaineita. Et halua pitää itse näytön tai saat sormenjäljet sitä. Katso myös Aiheuttaako alkoholi tai saippua muovia tai kumia?

dash cam 70mai

Täydellinen ratkaisu kuinka jotta puhdistaa sinun MacBook Pro/iMac

Toinen askel tehdä on päästä eroon että tahmea näppäimistö saamalla kuivalla pyyhkeellä ja soveltaa baby öljyä. Apple-tuotteet valmistetaan erilaisista materiaaleista, joiden puhdistamiseen voidaan tarvita erilaisia toimenpiteitä. Kolmannet osapuolet ovat testanneet Invisible Shield-desinfiointipyyhkeitä bakteereilta, kuten E. Yritin kerran puhdistaa näppäimistön valkoisesta MacBookista, vuoden vuosikerta, alkoholilla en Object Linking and Embedding varma etanoli vai isopropyyli. Tämä vahingoitti peruuttamattomasti näppäinkontakteja ja puolet macbook pro näppäimistön puhdistus lakkasi toimimasta, mikä oli korjattavissa vain vaihtamalla näppäimistö.

Puhdistusaineet Macille ja Macbookille

Pyyhi Apple Pencil kostealla liinalla Apple Pencilin kärjen puoleisesta päästä aina sen toiseen päähän asti. Yritä nostaa lasit. Alkoholia käytetään siellä, missä tarvitaan sterilointia tai rasvanpoistoa, mutta se ei liuota sokerikerroksia kovin hyvin. Koostuu ml: n pullosta puhdistusainetta ja pestävä 30×30 cm: n mikrokuituliinasta. Käytännöllinen pakkaus, jossa on 25 kyllästettyä liinaa sormenjälkien ja rasvan poistamiseksi kosketusnäyttölaitteista.