Macbook Pro M1 16 512

Maksut verkkokaupassa tulevat perille välittömästi, kun palaat maksun jälkeen verkkokauppaan. Löydät kaikki tiedot osoitteesta apple. Lue lisää maksutavoista ja -ehtoista täältä. Tuotekorteissa ilmoitetut saatavuudet ovat arvioita ja mikäli tuote on väliaikaisesti loppu tai toimitusarvio poikkeaa merkittävästi ilmoitetusta, olemme yhteydessä asiakkaaseen tarkemmalla arviolla. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite.

Apple MacBook Pro Touch Bar 15.4´´ i9/16GB/512GB SSD Laptop

Tilaa saatavuusilmoitus. Tutustu tarkemmin toimitustapoihin täällä. Mikäli tuotetta ei OLE enää saatavilla, niin tilaus perutaan. Ostoskori löytyy sivuston oikeasta yläreunasta. Lue tarkat maksutapojen kuvaukset ja maksuehdot täältä: Maksutavat ja -ehdot. Yritys Kaupat — liikerakennukset, yhteystiedot ja aukioloajat Ota yhteyttä Työpaikat. Toimitus arviolta 1 – 3 arkipäivässä lähetyksestä, saat tiedon kun lähetys on noudettavissa.

macbook pro m1 16 512

Tuotekuvaus Apple Kannettava Tietokone MacBook Pro 16´´ M1 Pro/16GB/ 512GB SSD

Tilaukset pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti, mutta mahdollinen tuotteiden siirtäminen eri myymälöiden varastojen välillä noutoa tai toimitusta varten voi viedä arkipäivää ennen kuin tilaus on valmis noudettavaksi tai toimitettavaksi. Pyrimme käsittelemään palautukset mahdollisimman pian, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Toimitus arviolta 1 – 3 arkipäivässä lähetyksestä, saat tiedon kun lähetys on noudettavissa. Tilaa saatavuusilmoitus. Olethan siis yhteydessä asiakaspalveluumme, niin pyritään yhdessä löytämään molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu. Muisti 32 Gt yhteismuistia.

ladattava sauvasekoitin

Apple MacBook Pro Touch Bar ´´ i9/16GB/GB SSD Laptop Harmaa| Techinn

Tuotteet sijaitsevat siis fyysisesti eri myymälöissä. Tallennustila Gt SSD-tallennustila. Hyväksyn toimitus- palautus- ja peruutusehdot. Lakko, työsulku, vakava epidemia tai pandemia, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa Tectorin noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Edistyksellinen ytiminen Neural Engine hyödyntää entistä tehokkaammin koneoppimista suosikkiapeissasi. Tuotenumero Brändi Apple Valm. Vakioidut tehdasmuokatut kokoonpanot sisältävät suosittuja, vain erikoistilauksesta saatavilla olevia komponentteja.

Apple Kannettava Tietokone MacBook Pro 16´´ M1 Pro/16GB/ GB SSD Harmaa| Techinn

Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksella tilauksesi etenemistä. Halutessasi voit myös liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jolla saat tiedon uusista Apple-tuotteista, kampanjoista sekä tarjouksista. Myyjän virheestä tai kuluttajasuojalain alaisesta vaihto- ja palautusoikeudesta johtuvan palautuksen rahdin maksaa myyjä edullisimmalla toimitustavalla. Asiakas saa sähköpostitse toimitusvahvistuksen, kun tilaus on lähetetty Tectorilta tai noutoilmoituksen, kun tuote on myymälässä valmiina noudettavaksi. Tilaa saatavuusilmoitus. Nämä eivät vielä sido sinua mihinkään eivätkä varaa tuotteita sinulle. Hyväksy vielä toimitus-, palauttaminen- ja peruutusehdot rastittamalla valintaruutu.