Macbook Kovalevy Täynnä

Se pystyy poistamaan tarpeettomia, suuria ja vanhoja tiedostoja, poistamaan turhia sovelluksia ja poistamaan turhat tiedostot. Jos haluat selvittää, mitkä appsit käyttävät eniten tilaa, avaa Finder-ikkuna ja valitse Appsit. Avaa se ja suorita skannaus ja siirry sitten System Junk -osioksi tunnistamaan kaikki välimuistitiedostot ja muut asiat, joita voit puhdistaa. Mail lataa liitteen vain, kun avaat sähköpostin tai liitteen tai tallennat liitteen Mac-tietokoneeseen. Ja täältä macbook kovalevy täynnä Hallinta-painikkeen.

Mac-käynnistyslevy on melkein täynnä: 10 tapaa tyhjentää tilaa Macissa

Re: Käynnistyslevy täynnä Viesti Kirjoittaja Palis67 » 9. Tehokasta Mac Cleaner -sovellusta suositellaan levytilan vapauttamiseksi. Kuinka palauttaa poistetut valokuvat Macissa? Se on helppokäyttöinen ja poistaa tehokkaasti appsit, joita et enää halua Macissa. Viesti Kirjoittaja MacFinn » 9.

macbook kovalevy täynnä

Tallennustilan vapauttaminen muulla tavoin

Käytätkö tavallista Mac OS X Mail -sovellusta? Kun olet valinnut sen, mitä haluat tai et halua puhdistaa, napsauta Puhdista -painiketta. Lue lisätietoja näistä toiminnoista. Oletusarvoisesti tämä on paikka, johon Mac tallentaa Internetistä saamasi tiedostot. Jos et löydä kotikansiostasi näitä Gt tiedostoja, jotka vievät kaiken tilan, niin siirry katsomaan Macintosh HD:lta eli koko kiintolevyltä. Tuki roskapostitiedostojen puhdistamiseen, selaimen evästeiden poistamiseen, tyhjentämiseen roskakoriin ja sovellusten poistamiseen helposti. Jos sinulla on tapana yhdistää iPhone Maciin iTunes-sovelluksella, on mahdollista, että tietokoneesi tallentaa järjestelmän varmuuskopiot tulevaa käyttöä varten.

ankkuri veneen paino

Käynnistyslevy täynnä – Hopeinen Omena

Takaisin alkuun. Ihanteellinen on aina siirtää ne ulkoiseen asemaan macbook kovalevy täynnä olemme lopettaneet työskentelyn heidän kanssaan ja tiedämme, että emme tarvitse niitä pitkään aikaan, koska muuten ainoa asia, jonka aiomme tehdä, jos siirrämme heidät etukäteen, on tuhlata paljon aikaa kopioimalla ne yksiköstä toiseen. Mariano dijo sitten 4 vuotta. Joten, se on hyvä valinta poistaa turhat appsit puolestasi. Ideat loppuvat.

Mac melkein täysi? Saat täydellisiä vinkkejä Mac-tallennustilan vapauttamiseen

Kun olet varmistanut, että lokitiedostoa ei enää tarvita, poista se seuraavan oppaan avulla. Viesti Kirjoittaja Palis67 » 8. Jos yrität purkaa niin monta tiedostoa kuin 64 Gt: n MacBook Airin päälle, niin ylimääräinen tallennustila voi olla hyödyllinen. Jätän piilotiedostot nyt rauhaan, kun oon muutenkin saanut riittävästi turhia ohjelmia ja muuta sälää siivottua ja tilaa vapautettua. Ideat loppuvat.