Luhta Outlet

Hanki puuttuvat kesävaatteet, juhannusmekko luhta outlet sisusta mökki juhlakuntoon! Aina ajanmukaisesta tarjonnasta on helppo löytää toimivia asukokonaisuuksia ulkoiluun ja vapaa-aikaan — niin luonnonhelmaan kuin kaupungillekin, kotioloihin ja harrastuksiin. Myymälän aukioloajat ma-pe klo la klo su klo Ulkona liikkumisesta saa iloa ja energiaa läpi vuoden — etenkin, kun puvut, kengät ja muut tarvikkeet ovat kunnossa. Kotimaisuus näkyy myös tuotevalikoimassamme: Luhdan laajan malliston lisäksi löydät myymälästä laadukkaita tuotteita monilta muilta kotimaisilta merkeiltä, joihin lukeutuvat muun muassa Icepeak, Rukka, Torstai, Your FACE ja O. Tarjouksen saat Luhta aClass -kortilla 1. Luhta Outdoor Store Itiksestä löydät myös toiminnalliset jalosteet erilaisiin ulkoilmalajeihin — kuten lenkkeilyyn, hiihtoon ja pyöräilyyn — sekä valikoiman lemmikkitarvikkeita perheen karvaisimmille ulkoilijoille. Ota 3, maksa luhta outlet.

Luhta Outlet Oulun Ideapark

Luhta Brand Store. Etu koskee kaikkia normaalihintaisia Luhta Home -pyyhkeitä. Juhannuspäivä Myymälän aukioloajat. Luhta Brand Store tarjoaa laajan valikoiman rentoja vaihtoehtoja arjen pukeutumiseen niin naisille kuin miehillekin.

luhta outlet

Haluatko lukea koko jutun?

Sivustomme käyttää evästeitä parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi. Juhannusaatto Luhta Outdoor Stor e tarjoaa toimivat varusteet niin viikon soolovaellukselle kuin koko perheen päiväretkellekin. Hanki puuttuvat kesävaatteet, juhannusmekko tai sisusta mökki juhlakuntoon! Myymälä sijaitsee Itiksen 2. Liikkeet ja palvelut. Suomalaisena monimerkkimyymälänä kotimaisuus muodostaa toimintamme perustan.

awd naulain

Driving directions to Luhta Outlet Oulun Ideapark, 49 Ritaharjuntie, Oulu – Waze

Myymälämme täydentää jokaisen vaatekaapin kengistä asusteisiin. Liikkeestä löydät huolella valikoidut kotimaisten tuotemerkkien vaatteet, kengät ja asusteet, joissa askel ei paina ja katse jaksaa nousta ihailemaan aina uusia luhta outlet. Tarjouksen saat Luhta aClass -kortilla 1. Myymälän aukioloajat. Luhta Outdoor Store Itiksestä löydät myös toiminnalliset tuotteet erilaisiin ulkoilmalajeihin — kuten lenkkeilyyn, hiihtoon ja pyöräilyyn — sekä valikoiman lemmikkitarvikkeita perheen karvaisimmille ulkoilijoille. Luhta outlet vuodenaikojen vaihtelevuus on rikkaus, mutta se asettaa haasteita pukeutumiselle.

Luhta Outlet | Kauppakeskus Näkyvä valo

Luhta Outdoor Store. Ota 3, maksa 2. Katso kaikki Itiksen liikkeet täältä. Edun saat Luhta aClass-kortilla Ulkona liikkumisesta saa iloa ja energiaa läpi vuoden — etenkin, kun puvut, kengät ja muut tarvikkeet ovat kunnossa. Etu koskee kaikkia normaalihintaisia Luhta Home -pyyhkeitä. Liikkeestä löydät huolella valikoidut kotimaisten tuotemerkkien vaatteet, kengät ja asusteet, joissa askel ei paina ja katse jaksaa nousta ihailemaan aina uusia maisemia.