Lowrance 3 In 1

Lue lisää Hyväksy välttämättömät Hyväksy kaikki. Venekaiuttimet ja -soittimet. Valitse 1,8 Metriä. Pilkkiminen ja talvikalastus. Tilaa uusi salasana tästä. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja.

Lowrance / Simrad Active Imaging 3in1 kaikuanturi

Lowrance Active Imaging 3-in-1 anturi 1,8 m johdolla. Arvostele tuote, niin saat etukupongin! Lue lisää. Merikortit ja järvikartat. Kritiikit Instagram galleria Kalastusvinkit. Liity Happy Angler Klubiin. Keulakoneet ja tarvikkeet.

lowrance 3 in 1

Lowrance / Simrad Active Imaging 3in1 kaikuanturi

Se sopiikin täydellisesti kalojen piilopaikkojen, kuten kivikkojen, uppotukkien, leväkasvustojen ja syvien kohtien tunnistamiseen. Garmin Spring Deal on käynnissä! Venekaiuttimet ja soittimet. Kaikki Lowrance tuotteet. Saat parhaat CHIRP-luotausnäkymät ja DownScan-kuvat ainutlaatuisen älykkään FishReveal-kohdenäkymän avulla, joka auttaa sinua tunnistamaan helposti kaloja rakenteista ja piilopaikoista erittäin tarkoista DownScan-kuvista.

design tuoli ale

Lowrance Active Imaging 3 In 1 Musta | Waveinn

Saat parhaat CHIRP-luotausnäkymät ja DownScan-kuvat ainutlaatuisen älykkään FishReveal-kohdenäkymän avulla, joka auttaa sinua tunnistamaan helposti kaloja rakenteista ja piilopaikoista erittäin tarkoista DownScan-kuvista. GPS-paikannuslaitteet ja ajanottolaitteet. Virvelit ja kalastussetit. Kirjoita arvostelu. Se sopiikin täydellisesti kalojen piilopaikkojen, kuten kivikkojen, uppotukkien, leväkasvustojen ja syvien kohtien tunnistamiseen.

Lowrance Active Imaging 3 In 1 m Cable Musta | Waveinn

Tuotearvostelut, kysymykset ja vastaukset. Salasana unohtunut? Rasiat, reput ja laukut. These cookies will be stored in your browser only with your consent. Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä.