Lounas Siperia Tampere

Take away offer. Tervetuloa te Choose Reservation Type: Simple Reservation. Päivän pizza salami, paprika, kirsikkatomaatti l 11, Pork Masala L,G Possu keskivahvasti maustettuna masalakastikkeessa. Päivän salaatti halloumijuusto, broileri, pesto, kurkku, kirsikkatomaatti, vihersalaatti l g 11,30 2.

Café & Bar Katto

Otavalankadun Zarillon tavaramerkki on tiskin edestä löytyvät satulatuolit. Kahvimme tulevat tutuilta pienpaahtimoilta, joihin olemme ihastuneet. Reservation with Pre-booking. Meillä on myös lounas siperia tampere ruokia ja paninit valmistuvat parilasta nopeasti vaikkapa mukaan. What is Indian food? Kasvispihvit l kermaviilikastike l g. Saat tilattua lounasannokset kätevästi myös verkkokaupasta Tampereen ravintoloista.

lounas siperia tampere

LOUNASPIHVIT

Kokous- ja kabinettitiloja keskellä kaupunkia; isoihin ja pieniin tilaisuuksiin! Tarjoamme yrityksille arkiaamuisin klo kokouspaketteja, joissa pääsette tilavuokran tavoin viettämään palavereita ja muita tapahtumianne tiloihimme! Von Nottbeckin suku rakennutti Finlaysonin tehdas yhteisölle ja Tampereelle muun muassa oman koulun ja kirkon sekä perusti alueelle oman kirjaston, palokunnan, poliisin ja seurakunnan. Hervannan Zarillossa on 85 asiakaspaikkaa, joka mahdollistaa isojenkin ryhmien yhteisen illanvieton. Sisäfileepihvi kotimaisesta naudanlihasta, konjakilla viimeisteltyä kolmen pippurin kastiketta ja rosmariinisuolalla maustettua maalaislohkoperunaa l g.

antenni pihdit

Finlaysonin alue, Tampere – Ravintolat ja kahviot

Päivän lounas siperia tampere halloumijuusto, broileri, pesto, kurkku, kirsikkatomaatti, vihersalaatti l g 11, Lue lisää. Lue lisää tästä! Naudan jauhelihapihvi, aurajuustoa, cheddarkastiketta ja paistettua ananasta. Most of the dishes are cooked with yogurt and cream, onions and garlic, coconut, ghee, sesame oil, mustard oil, and olive oil. Ennen saunatiloja paikalla on ollut Finlaysonin tehdasalueen viimeistämö, karstaamo, kehräämö ja ompelimo, jossa ommeltiin mm. Kokouksiin voi tilata meiltä myös aamupala- tai lounasherkut!

Lounas Tampere, Finlayson

Pihvi g kotimaisesta naudan ulkofileestä, maalaislohkoperunoita ja pippurikastiketta l g. Tuotteemme ovat luontaisesti laktoosittomia ja gluteenittomia. This error message is only visible to WordPress admins There has been a problem with your Instagram Feed. Burgerit saatavana naudan jauhelihapihvillä, kanan rintafileellä tai vegaanisella Ole´s Tasty pihvillä. Butter chicken L,G Kana voi kermakastikkeessa.