Louhi Käytävämatto

Matot ovat tilattavissa 1cm tarkkuudella. Napakka liukumaton pohjaus pitää maton paikallaan vauhdikkaassa menossa lapsi- tai lemmikkieläinperheessä. Sulje ×. Tuotehaku Pikahaut. Suosittelemme kuitenkin käyttämään noin 5 cm tarkkuutta.

Louhi Sileäksi kudotut matot

Kaikki koot Valitse koko Isot matot Omalla pituudella matot 80 cm leveä rulla 80x cm 80x cm 80x cm 80x cm cm leveä rulla louhi käytävämatto leveä rulla x cm x cm x cm. Maton neutraali väritys ja selkeä kuosi antavat matolle modernin ilmeen. Kuvassa on kestävä sileäksi kudottu Louhi-matto mustana. Milo Sileäksi kudotut matot Sileäksi kudottu ja louhi käytävämatto matto soveltuu kodin eri tiloihin. Mitta: saat tilattua maton 1 cm tarkkuudella.

louhi käytävämatto

Kysymykset

Kivijalkamyymälämme löydät Helsingistä, Espoosta, Vantaalta ja Jyväskylästä. Facebook Instagram. Kaikki koot Valitse koko 80 cm leveä rulla 80x cm 80x cm 80x cm 80x cm cm leveä rulla cm leveä rulla x cm x cm x cm Isot matot Omalla pituudella matot X. Sulje esc. Sohvapöydät Apupöydät ja tarjotinpöydät Sivupöydät Yöpöydät. Näyta kaikki tuotteet koot ja värit Louhi ryhmästä. Säänkestävä ja pohjaamaton matto on läpäisevä, joten se soveltuu ulos terassille ja parvekkeelle ympärivuotiseen käyttöön.

870 qvo 8tb review

Sileäksi kudottu Louhi-matto Sileäksi kudotut matot |

Löytönurkan alevalikoimasta löytyy mattoja edullisesti niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen kuin keittöönkin. Arvostele ensimmäisenä louhi käytävämatto tuote. Matto on kulutusta kestävä ja helppo pitää puhtaana. Matto on vesipestävä ja pölyämätön. Sileäksi kudotut matot. Tuotetta ei lisätty Suljetaan s.

Sileäksi kudottu käytävämatto Louhi Käytävämatot |

RB säilyttää itsellään vapaan harkintaoikeuden. Pölyämätön ja vesipestävä. Hyvä matto valinta mm kesämökille, suosittelen. Savanna on helppohoitoinen ja kevyt sileäksi kudottu matto kaikkiin kodin tiloihin. Ei kiitos Kiitos, tilaan uutiskirjeen. Matto pysyy menossa mukana niin koiraperheessä kuin lastenkin kanssa, sillä liukumaton kumipohja pitää maton tukevasti paikoillaan.