Logitech Silent Touch M220

Erityisen mukava ja tarkka SilentTouch-tekniikan ansiosta. Kantama voi vaihdella käyttäjän, ympäristön ja käyttöolosuhteiden mukaan. Yhdistyneen kuningaskunnan Noise Abatement Society Melun vähentämisen yhteisö on suunnitellut tämän merkin melun vähentämiseksi ja se on kansainvälilnen hyväksyntäpalkinto sen saaville. Logitech aloitti toiminnan vuonna hiirillä, joka oli silloin uusi juttu. Hiiren avulla pystyttiin luomaan uudenlaista vuorovaikutusta tietokoneen kanssa. Rivi riviltä vierittävä pyörä.

Langaton Logitech M220 -hiiri hiljaisin napsautuksin

Näin keräämme tuotearvosteluja. Liitä M logitech silent touch m220 tietokoneeseesi, niin saat aikaiseksi enemmän. Puhelimien ja älykellojen tarvikkeet. Pienen koon ansioista se on helppo heittää laukkuun ja lähteä. Shipping To return your product, you should mail your product to: Itälahdenkatu 22A, Helsinki, 18,Finland. Kaikki oikeudet pidätetään SH Group Oy Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin.

logitech silent touch m220

Kirjaudu sisään tilillesi

MK Silent Wireless Combo Voit työskennellä rauhassa 90 prosenttia hiljaisemmilla napsautus- ja näppäilyäänillä. Yhdistettävyys Yhteystyyppi : 2,4 GHz:n langaton Universal Serial Bus-yhteys Langaton kantama : 10 m Langaton kantama voi vaihdella käytön sekä käyttöolosuhteiden ja -ympäristön mukaan. Uusi asiakas? Shipping To return your product, you should mail your product to: Itälahdenkatu 22A, Helsinki, 18, , Finland. Erityisen mukava ja tarkka SilentTouch-tekniikan ansiosta. Kantama voi vaihdella käyttäjän, ympäristön ja käyttöolosuhteiden mukaan. Tämä pienikokoinen langaton hiiri mahtuu kannettavan ohella mainiosti laukkuun, joten voit ottaa sen mukaan kaikkialle, missä teet töitä.

comida olive garden

M Silent Wireless Mouse, Blue

Täsmällinen vierityspyörä. Onko sinulla jo tili? Tulostimien värikasetit ja paperit. Akku Akku : 18 kuukautta Paristojen käyttöikä voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen mukaan Akun tai pariston tiedot : 1 AA-paristo mukana. Logitech on keskittynyt innovaativisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin. Poista häiritsevä meteli, jotta voit keskittyä työhösi.

Logitech M Silent () yrityksille | Atea eShop

Then contact your credit card company, it may take some time before your refund is officially posted. Palauta salasana. Kyllä — Easy-Switch- ja Flow-tekniikat. Asennus- ja huoltopalvelut. Saatavuus Verkkokaupassa. If you receive a refund, the cost of return shipping will be deducted from your refund. Sen paristotkestävät 18 kuukautta ja se siirtyy automaattisesti lepotilaan.