Logitech K380 Windows 10

Kanavapainikkeen yläpuolella oleminen LED-valo alkaa vilkkua. Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Käytä tätä uudempaa selainta, jotta voit tarkastella sivustoamme. Suorita yhdistäminen loppuun näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti. Toimitusaika päivää. Tuoteasiantuntijamme voivat auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun yrityksellesi. Pika- ja toimintonäppäimet Eri käyttöjärjestelmiin soveltuva näppäimistö Virranhallinta Logitech Options.

Logitech K 380 Bluetooth Bluetooth Langaton Näppäimistö

Kahden vuoden pariston kestolla varustettu Näppäimistön pariston kesto perustuu arvioituun kahteen miljoonaan näppäinpainallukseen vuodessa toimistoympäristössä. Yksi näppäimistö. Näppäimen merkinnän väri Harmaat merkinnät osoittavat Mac OS X- tai iOS-käyttöjärjestelmää käyttävissä Apple-laitteissa käytettävissä olevat toiminnot. Kaksi vuotta, kaksi AA-alkaliparistoa asennettu valmiiksi. Tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin. Todellinen kesto vaihtelee käytön mukaan. Näppäimistö mahtuu kaiken lisäksi laukkuusi.

logitech k380 windows 10

Asiakaspalvelu

Paristojännitteen tarkistaminen Näppäimistön sivulla oleva tilan merkkivalo muuttuu punaiseksi, kun paristojännite on alhainen ja paristo on syytä ladata. Katsotuimmat Näppäimistöt alk. Lisää ostoskoriin Korissa: 0 kpl. Kysy kysymys. Langaton näppäimistö Logitech K Multi-Device. Logitech Keyboard K -näppäimistössä on eri käyttöjärjestelmiin soveltuva näppäin, jonka toiminnot vaihtelevat käytössä olevan kirjoituslaitteen mukaan.

5v 2a laturi

Logitech Bluetooth® Multi-Device Keyboard K -määritysopas

Ammattilaisten kritiikit: 50 arvostelua. Logitech Options. Knäppäimistön avulla työskenteleminen tuottavasti on helpompaa kuin koskaan. Näppäimistö on sitten käyttövalmis. Jos yleensä käytät toimintonäppäimiä useammin kuin pikanäppäimiä, voit asentaa Logitech k380 windows 10 ja määrittää sen avulla pikanäppäimet toimintonäppäimiksi sekä käyttää sitten näitä painikkeita suorittamaan toimintoja ilman, että sinun on pidettävä fn-näppäintä painettuna. Tiimin jäsenet voivat yhdistää helposti ja joustavasti melkeinpä mihin vaan. Huolto ja palauttaminen Etätukipalvelut Tietokonepakettilaskuri Komponenttien asennus Oheislaitteiden asennus Varaosahaku Huolto- ja palautusohje.

Logitech K Multi-Device Keyboard näppäimistö, hinta 39 €

Ei tuloksia. Toimitusaika 8 päivää. Näppäimistöön yhdistetyn laitetyypin perusteella määritetty muuntonäppäin. Logitech MX Keys käyttöohje 6 sivua. Logitech Wireless Keyboard K käyttöohje 2 sivua.