Logitech G923 Xbox 360

Logitech G Driving Force, rattiohjain Jätä arvostelu ensimmäisenä ja logitech g923 xbox 360 arvontaan. Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Tietoliikenne. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Muoto seuraa toimintoa — ohjauspyörässä on integroitu keskikohdan merkki ja kiertovalitsin. Näytä usein kysytyt kysymykset. Lisää ostoskoriin. Koti ja ydinperhe.

Logitech G923 Racing Wheel and Pedals for Xbox XS, Xbox One and PC

Tunnet elävämmin kuin koskaan, kuinka männät pumppaavat, sora ratisee renkaiden alla ja auto kiihdyttää, luistaa ja heittelehtii. Palkitun Logitech G -muotoilun uudelleensuunnittelun ansiosta se hyödyntää pelin fysikaalisia ominaisuuksia ja tarjoaa ennenkokematonta todentuntuisuutta. Tekniset tiedot. Tehokkaan G HUB -PC-peliohjelmiston avulla voit hallita ohjauspyörän herkkyyttä, tärinäpalautteen tasoa ja painikkeiden määrityksiä. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan.

logitech g923 xbox 360

Tuotteen ominaisuudet

Koti ja ydinperhe. Tästä lähtien näet tuotteissa, kategorioissa ja tuotehaussa varastotilan ok. Multitronic Oy Korsholmanpuistikko 38 Vaasa. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Xbox Series X, pelikonsoli. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Viihde ja elektroniikka.

huawei watch fit amazfit gts

Logitech G Driving Force rattiohjain, hinta €

Kahden vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Näet päätäsi kääntämättä, milloin moottori on punaisella. Tunnet elävämmin kuin koskaan, kuinka männät pumppaavat, sora ratisee renkaiden alla ja auto kiihdyttää, luistaa ja heittelehtii. Herkempi ja tarkempi. Takaisin sivun alkuun.

Logitech G Racing Wheel and Pedals for Xbo.. halvin hinta €

Tunnet elävämmin kuin koskaan, kuinka männät pumppaavat, sora ratisee renkaiden alla ja auto kiihdyttää,luistaa ja heittelehtii. Liikkuminen ja ulkoilu. Progressiivinen jousi jäljittelee paineherkkää jarrujärjestelmää todentuntuisen kilpa-ajokokemuksen luomiseksi. Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta.