Logitech G910 Orion Spectrum Pelinäppäimistö

Logitech Gaming Software -ohjelmistolla asennat ja hallitset sivukuvat ja komennot helposti. Twiittaa Jaa Pinterest. Tai ohita videon kohtauksia painikkeen kosketuksella. Yhdeksän erikseen ohjelmoitavan G-näppäimen kautta saat komennot ja makrot heti käyttöön. Lopputuloksena on äärimmäisen suorituskykyinen pelinäppäimistö vaativaan käyttöön. Lisää koriin.

LOGITECH G910 ORION SPECTRUM PELINÄPPÄIMISTÖ

Kategoriat ja tuotemerkit. Oheislaitteet Näppäimistöt Pelinäppäimistöt Mekaaniset Tuote Näppäinhatuissa on UV-suojapinnoite suojaamassa niitä sormien öljyjä ja naarmuja vastaan. Voit mukauttaa valaistusta tyyliisi, järjestelmääsi ja ympäristöösi sopivaksi. Romer-G-kytkimissä on kaksoiskosketuspinnat, joten jokainen naksaus tuottaa selkeän signaalin uskomattoman luotettavasti.

logitech g910 orion spectrum pelinäppäimistö

”ASUS”-nimen alkuperä

Kirjoita arvostelu. Jääkaapin ja jääkaappipakastimen osto-opas. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Palvelumme ja etumme. Rekisteröi haluamasi painallukset varmasti jopa kaikkein vaativimpien pelimaratonien aikana.

htc vive cover

Logitech G Orion Spectrum näppäimistö, hinta €

Lähettämällä arvostelusi hyväksyt nämä ehdot. Tulostimet ja skannerit. Tallenna Peruuta. Gssä on haamupainallusten ehkäisy jokaisessa näppäimistön näppäimessä. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta!

Logitech G Orion Spectrum Gaming Näppäimistö

G-näppäimet voidaan määrittää peli- tai sovelluskohtaisesti, joten ne ovat mukautettavia ja käteviä käyttää. Logitech G LIG Tuotekuva on viitteellinen. Hiirimatto 35x Viihde ja elektroniikka. Näppäimistössä on myös oma teline useimmille iOS- ja Android-laitteille. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden.