Logitech G512 Gx Brown

Meikkisiveltimet ja muut tarvikkeet. Katso saatavuus ja hinta myymälöissä. Jyväskylä: 0 kpl Arvioitu toimitus: Tärkeimmät tekniset tiedot Valitse yksi tai useampi ominaisuus etsiäksesi tuotteita, joilla on samat tekniset tiedot. Huippusuorituskykyinen pelinäppäimistö, jossa mukana valitsemasi edistykselliset, mekaaniset GX-kytkimet.

Pelinäppäimistö G512 GX brown kytkimet

Lahjoita tilaus Hope ry:lle. Eikö sinulla OLE vielä tiliä? Kaikki Logitech-tuotteet. Elokuvat ja musiikki. Mukana on kaikki ominaisuudet, joita lyömättömään pelikokemukseen tarvitaan. Tuet ja ensiapu Kylmägeelit ja -pakkaukset Urheilutuet.

logitech g512 gx brown

Tuotteen ominaisuudet

Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Koska näppäimistö tunnistaa kerrallaan 26 erillistä painallusta, voit painaa alas käytännössä niin monta näppäintä kuin haluat missä tahansa järjestyksessä ja painallukset toimivat aina haluamallasi tavalla. Lempäälä Ideapark. Pelinäppäimistö G GX Red kytkimet. Multitronic iTronic Lappeenranta. Vantaa Tikkurila. Helsinki Malmi.

escobar fold 2 site

Mekaaninen Logitech G -pelinäppäimistö

Gn jokainen näppäin voidaan mukauttaa noin 16,8 miljoonan värin valikoimalla. Polttopuut Puupelletit ja briketit Halot ja takkapuut. Tee pelaamisestasi helpompaa Suorita monimutkaisia komentoja tai ajoitettuja toiminto- tai loitsusarjoja yhden näppäimen painalluksella. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Halvin: Proshop. Poista muita näppäimiä käytöstä LGS:n avulla. Toimitusaika 9 päivää.

Logitech G Carbon pelinäppäimistö, hinta 99 €

Kattaminen Astiat Lasit Aterimet ja ottimet Mukit ja kupit Karahvit, kannut ja kaatimet Kahvi- ja teepannut Baari- ja viinitarvikkeet Lautasliinat ja juhlatarvikkeet Telineet ja asetit Pöytätabletit. Kiitos palautteestasi! Windows® 10, Windows 8. Verkkokaupassa tuotteen saatavuus ja hinta voivat poiketa myymälän tiedoista. Tuotemerkki Logitech.