Logitech G502 Hero Review

Sensori on tarkka ja homma rokkaa. Pakkauksen leveys. Lue lisää Tuotekuvaus. Johto on todellä laadukkaan ja kestävän tuntuinen. Ulkoisesti hyvin pitkälti samankaltainen hiiri. Logitech G.

Logitech – G502 HERO High Performance Gaming Mouse

Missu M mies18—24v 4. G on ainutlaatuinen pelihiiri, jossa on seuraavan sukupolven optinen HERO 16K -anturi, joka takaa maksimaalisen havaintotarkkuuden. Nyt kun näin hintalapun, niin vähensin yhden tähden. Tuotteen leveys. Sopii hyvin isohkoonkin käteen, ja odotuksieni vastaisesti nappien määrään ja paikkoihin ei tarvinnut totutella vaan ne ovat sijoitettu hyvin.

logitech g502 hero review

Logitech G502 HERO High Performance -pelihiiri

Erityisen näppärä on toiminto jolla rullan saa pyörimään vapaasti. Muokattava liikeresoluutio. Pässi M mies , 25—34v Erittäin hyvä hiiri, missä on runsaasti pikanappeja ohjelmoitavaksi. Mihailo M mies , 25—34v

macbook pro 13 mf839

Logitech Hiiri G Hero Musta | Techinn

Muut ostivat lisäksi. Pystyy tasapainottamaan erillisillä lisäpainoilla. Jos ei pidä raskaista hiiristä, niin en suosittele tätä. Painojen ränkläämistä en Object Linking and Embedding nähnyt tarpeelliseksi, itse otin kaikki ylimääräiset pois. Jalkojen materiaali.

Osta Logitech – G HERO High Performance Gaming Mouse

Muuta Sisältyvät lisävarusteet Painomoduulit kotelolla Painomitat ja paino pakkauksen kanssa Lähetysleveys Ulkoisesti hyvin pitkälti samankaltainen hiiri. Näin keräämme tuotearvosteluja. Ihan hyvä pelihiiri tämä on, etenkin jos saatte sen napattua tarjouksesta. Näin keräämme tuotearvosteluja. Kaikki vaaleaa muovi pois lukien ok. Missu M mies , 18—24v 4.