Logitech G 513 Carbon

Pelinäppäimistö Muodon muistava kämmentuki Pelinäppäinhatut Näppäinhattujen irrotustyökalu Käyttäjän dokumentaatio. Liikkuminen ja ulkoilu. Odota hetki Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta. Tyyli ja hyvinvointi Kauneus ja hyvinvointi Lastenvaatteet ja asusteet Miesten puvut ja asusteet Naisten puvut ja asusteet. G on suorituskykyinen pelinäppäimistö, jossa on valikoima kehittyneitä mekaanisia GX-kytkimiä.

G513 CARBON Mekaaninen pelinäppäimistö RGB-valoin

Onko tiedossasi hyvä kaupankäynti, joka ei vielä Object Linking and Embedding mukana Hintaseuranta. Lisämukavuutta tuo muodon muistava vaahtomuovinen kämmentuki. Tyyli ja hyvinvointi. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Logitech G on täydellinen yhdistelmä suorituskykyä, edistyksellisiä tekniikoita ja ominaisuuksia, ja sen rakenteen laatu on ennenkokemattoman korkea.

logitech g 513 carbon

Tuotteen kuvat ja videot

Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Xbox Series X, pelikonsoli. Oheislaitteet Näppäimistöt Pelinäppäimistöt Mekaaniset Tuote Voit mukauttaa jokaisen näppäimen valaistusta, muokata valaistustehosteita ja nauttia pelinaikaisesta integraatiosta sillä voit valita 16,8 miljoonan värin kirjosta. Pyydä tukea. Jätä takuuvaatimus. Toimitusaika 60 päivää.

i7 8550u vs i5 1021u

Logitech G CARBON LIGHTSYNC RGB Mechanical.. halvin hinta €

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. GX Blue. Ensiluokkaista käyttömukavuutta. Toimitusaika varastossa yli 30 kpl. Päivän tarjoukset. Xbox Series X, pelikonsoli.

Logitech G Carbon RGB näppäimistö, hinta €

G on tehty korkealaatuisimmista materiaaleista, jotta se olisi mahdollisimman kestävä ja ulkomuodoltaan ensiluokkainen. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Tuotteen laatu. Halvin: Multitronic. Lisätietoja mekaanisista kytkinvaihtoehdoista. Palautetta sivustosta.