Liatorp Työpöytä

Kyynärpääsi on ihanteellinen pöydän korkeus. Myydään tukeva täyspuinen työpöytä. Mitat viimeisessä kuvassa. Painomitat x87cm. Kuljetus sisältyy hintaan liatorp työpöytä Petonen-Kuopio-Vuorela. Myydään tilan puutteen vuoksi vuoden vanha Ikean Liatorp sohvapöytä 70 e Tori

Koko Suomi

Lisätiedot Myydään Ikean Liatorp-sohvapöytä. Ikea Liatorp pöytä. Noudettavissa Turun Mälikkälästä. Koko Suomi. Liatorp senkki x

liatorp työpöytä

Lajittele ja suodata

Alaraajat voi irrottaa. Pientä käytön jälkeä, mutta muuten siistissä kunnossa. Myydään valkoinen Ikean Liatorp tv-taso. Yksi kahvoista ei Object Linking and Embedding aivan kunnossa ja pöytä on alkuperäisessä kunnossa. Without JavaScript our website won’t work properly. Pöytä on tällä hetkellä purettuna osiin.

karcher sp1 dompelpomp

Liatorp työpöytä : Sisustus ja huonekalut

Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Oikotie ja Tori ovat osa samaa Liatorp työpöytä. Myydään ikean valkoinen Liatorp senkki. Haluan poistaa IKEA-tuotteestani puutapin, mutta en saa sitä ulos. JavaScript disabled.

LIATORP-huonekaluilla saat maalaisromanttisen olohuoneen – IKEA

Sivupöytään on itse kiinnitetty Cote d’Azur Maisonin kahvat. Siistissä kunnossa, ollut konttorikäytössä. Noudettavissa Turun Mälikkälästä. Pituus: 93 cmLeveys: 93 cmKorkeus: 51 cm. Tästä oli apual jaa. Painomitat ilmoitetaan tarvittaessa. Omat kantajat.