Lenovo T490s I5

Intel kannettavat. ThinkPad Ts Kannettava tietokone työpäiviä, lenovo t490s i5 ja viikonloppuja varten ThinkPad Ts on kevyesti matkassa kulkeva raskaansarjan voimanpesä ja kenties kaikkien aikojen paras T-sarjan laite. Syötä vähintään 2 merkkiä. Niinpä voit ladata akun tunnin lounastauon tai lentojen vaihdon aikana siten, että se kestää jopa melkein 16 tuntia. Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Ts: n akku kestää jopa 20 tuntia. Valitettavasti ”ThinkPad Ts” ei Object Linking and Embedding enää saatavilla, mutta ehdotamme seuraavaa:.

Lenovo Thinkpad T490s Core i5-8365U 1.6 GHz 14″ FHD IPS Win10 Pro 16/256 SSD – tanska///

Lisää toivomusluetteloon. Tällä vältetään laitteiden lähettäminen muualle ja siitä aiheutuva vaiva. Kensington-lukkopaikka Show savings:. Oletustuloste sisältää tuoteselitteen, kysytyimmät ominaisuudet ja suositeltavat yhteensopivat jalosteet. Hinnat sisältävät ALV:n. Ts tarjoaa mahdollisuuden PrivacyGuard-erikoistekniikalla varustettuun täysteräväpiirtonäyttöön, joka kaventaa näytön näkymää muista katselukulmista kuin lenovo t490s i5 edestäpäin.

lenovo t490s i5

Tallenna tuotetiedot Word-tiedostoon:

Ihastuttava muotoilu Voit valita Ts-kannettavaan energiaa säästävän täysteräväpiirtonäytön, jonka avulla akku kestää huippupitkään, tai vaihtoehtoisesti vaikka kosketusnäytön teräväpiirtotarkkuudella. Ominaisuudet Ominaisuudet Ihastuttava muotoilu Voit valita Ts-kannettavaan energiaa säästävän täysteräväpiirtonäytön, jonka avulla akku kestää huippupitkään, tai vaihtoehtoisesti vaikka kosketusnäytön teräväpiirtotarkkuudella. Avaa kaikki tiedot kerralla klikkaamalla ”Näytä kaikki”-nappia. Services Services Premier Support -tuki Voit ohittaa puhelimen valikot ja vaiheittaisen vianmäärityksen, kun saat apua huipputason asiantuntijoilta, jotka pystyvät määrittämään ja ratkaisemaan ongelmat nopeasti. Niinpä voit ladata akun tunnin lounastauon tai lentojen vaihdon aikana siten, että se kestää jopa melkein 16 tuntia. Ihastuttava design Voit valita Ts-kannettavaan energiaa säästävän täysteräväpiirtonäytön, jonka avulla akku kestää huippupitkään, tai vaihtoehtoisesti vaikka kosketusnäytön teräväpiirtotarkkuudella.

iphone 13 1 t

Lenovo Thinkpad Ts iU SSD 8GB FullHD BT WL FPR W10P – Nordic IT Solutions Oy

Valmis lähetettäväksi 0. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu lenovo t490s i5 ja vähittäiskauppias. Tuotteen esittelyjärjestelmä Tekniset tiedot. Valitettavasti tämä sivu ei Object Linking and Embedding luettavissa mobiililaitteilla. Cortana Premiumin avulla voit antaa puhekomentoja Ts:lle jopa toiselta puolelta huonetta.

Data Group – LENOVO – LENOVO TS IU/14FHD/16G/SSD/10P – Läppärit

Audio 3. Cortana Premiumin avulla voit antaa puhekomentoja Ts:lle jopa toiselta puolelta huonetta. Testattu taisteluja varten, rakennettu kestämään elämää Ts testataan 12 sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja sille tehdään yli laatutarkastusta. Tuotteen saatavuus:. Siirry Valmistajat. Näytä tuoterivin selitteet Piilota tuoterivin selitteet. Teidän tunnuksillanne ei OLE oikeuksia suorittaa ko.