Lenovo T14 Gen 2

Tämä tietokone lukuina: min. Laajennettu takuu – 3 vuotta – on-site Rajoitettu takuu – akku – 1 vuosi Perustakuu – 3 vuotta – nouto ja palauttaminen. Vertailu Vertailu. Universal Serial Bus-A 3. Valinnaisessa PrivacyGuard-paneelissa on elektroninen suodatin, joka pienentää näyttösi katselukulmaa siten, että vieressäsi istuvat henkilöt näkevät vain mustan ruudun.

ThinkPad T14 Gen 2 (14″ Intel)

Dolby Audio -kaiutinjärjestelmä tuottaa entistä paremman äänen, joten elokuvien suoratoisto ja musiikin kuuntelu ovat nyt nautinnollisempia kuin koskaan aikaisemmin. Siirry Jalosteet. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta. Products ship within the same business day excl. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan. Ohjelmistotuki ei sisälly palveluun.

lenovo t14 gen 2

ThinkPad T14 Gen 2 (14″ Intel)

Päivän tarjoukset. Tämä takuupalvelu helpottaa budjetin ennakointia ja vähentää odottamattomia korjauskustannuksia. MicroSD-korttipaikka Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Toimitusaika ei vahvistettu. Halvin hinta ilman toimituskuluja.

ddr4 3200mhz cl16

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 (20WXMX) yrityksille | Atea eShop

Koti ja perhe. Hintakehitys Korkein hinta. MicroSD-korttipaikka Kannettava on testattu niin kaatuneiden juomien kuin putoamisten ja iskujen varalta 12 sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja se on läpäissyt yli kestävyystestiä. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential -sähköpotkulauta. Sinun ei koskaan tarvitse olla huolissasi siitä, että et pysty vastaamaan puheluun tai lähettämään projektitiedostoa, jos WiFi-tukiasemia ei Object Linking and Embedding.

Lenovo Thinkpad T14 GEN2 14″FHD -kannettava | 20WR1MX

Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Toimitusaika 1 päivä. Varustettu jopa Odota hetki Valitse listasta sopivin vaihtoehto.