Leica P40 Pro

Valitettavasti puhelimessa ei tulla näkemään Googlen palveluita, vaan Huawei joutuu luottamaan omiin vastaaviin HMS-palveluihinsa. Rakenteeltaan Huawei P40 on todennäköisesti alumiinia ja lasia. Koskee vain Wi-Fi 6 Plus -reitittimiä. Näytön vasemmassa yläkulmassa on kaksoisetukamera, jota varten on tehty reikä näyttöön. Valitse leica p40 pro HUAWEI Share ja voit aloittaa helposti tiedostojen tai valokuvien nopean siirron puhelimesi, kannettavan tietokoneen tai tulostimen välillä. Huawein kuluttajaliiketoiminnan johtaja Richard Yu on jo vahvistanut Huawein aikovan esitellä seuraavat huippupuhelimensa, Psarjan, maaliskuun lopulla Pariisissa järjestettävässä tilaisuudessa ja vuotaja OnLeaks paljasti jo ennen joulua yhdessä 91mobiles-sivuston kanssa alustavat mallinnokset odotettavissa olevista P40 Prosta ja Pstä.

HUAWEI P40 Pro

Jokainen tarina tallentuu täsmälleen niin kuin sen näet, oli kyseessä sitten yöelämäsi taltiointi tai lasten leikkihetki rannalla auringonlaskun aikaan. Voit jatkaa yksinkertaisella kosketuksella musiikin toistamista puhelimen kaiuttimesta tai muodostaa yhteyden reitittimen langattomaan verkkoon. Uutiset CamRanger Mini tekee kameran etäohjauksesta helpompaa kuin koskaan. Huawei P40 -puhelimen takaosassa on laatikkomaiseen kamera-alueeseen sijoitettuna kolme kamerasensoria, joissa on tehty yhteistyötä luonnollisesti Leican kanssa. Näe näkymättömät yksityiskohdat. Pelit ovat sujuvampia ja vakaampia ja toimivat suurimmaksi osaksi korkealla kuvataajuudella. Oppaat Leica p40 pro osa Poista valokuvista ruma paikat.

leica p40 pro

Visionäärisiä valokuvia

Sormenjälkilukijan odotetaan löytyvän jälleen näytön alta. Akun nimelliskapasiteetti on mAh. Laitteen oikeassa kyljessä on perinteiseen tyyliin virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Kosketa, skannaa ja varmenna Voit aina puhelimen nostaessasi myös avata samalla sen lukituksen sormenjäljelläsi käyttämällä suurennettua varmennusaluetta. Tutki maailmaa, luo tarinoita. Rekisteröidy tästä ». Markus Lehtiniitty Julkaistu

ecco offroad sandaalit miehet

Tekniikan Maailma

Tyypillinen arvo. Black Ceramic White Ceramic. Sormenjälkilukijan odotetaan löytyvän jälleen näytön alta. Jos saat viestin, napsauta vain sitä ja vastaa pienessä kelluvassa ikkunassa vaihtamatta sovellusta. Pysy liikkeessä, nauti jokaisesta tehokkaasta päivästä.

HUAWEI P40 Pro 5G, Visionäärisiä valokuvia | HUAWEI Suomi

Tuki Sulje Lisää tuotteita Tuki aloitussivu Ota yhteyttä. Aiemman kuvan perusteella Pn takakameroiden polttovälit millimetriä, mikä tarkoittaa pääkameran rinnalta löytyvän ultralaajakulmakameran sekä noin 3x optisen zoomin telekameran verrattuna pääkameraan. Tallenna korkealaatuisia videoita kaikissa valaistusolosuhteissa. Rekisteröidy tästä ». Virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet löytyvät puhelinten oikealta kyljeltä.