Lego Marvel Hulk

Menestyksekäs televisiosarja luvulla laajensi hahmon vetovoimaa sarjakuvafaneista tavalliseen televisioyleisöön. Myyjän koodi. Tukee ääniefektejä. Viimeaikaiset katsomasi jalosteet. Kun hän altistuu gammasäteille, hän muuttuu Hulkiksi, äärimmäisen lihaksikkaaksi, vihreäihoiseksi jättiläiseksi, joka on poikkeuksellisen vahva, Banner ja Hulk olevat olemassa samassa yksilössä, ja jälkimmäinen lego marvel hulk vain, kun ensimmäinen joutuu erittäin stressaavaan tilanteeseen.

Lego Marvel Super Heroes Hulk vs. Red Hulk

Määrä per kerros. Tukkupakkauksen korkeus. Tuotepakkauksen nettopaino. Tuotepakkauksen pituus. Tuotteet Lisätietoja. A great gift for kids, it includes 4 minifigures for role-play action, including Rescue aka Pepper Potts with 2 Power Blasts and Black Widow with 2 batons to fight the Chitauri.

lego marvel hulk

Tuotteen ominaisuudet

Tämä johti lopulta hahmon esiintymiseen suurella kankaalla vuoden elokuvassa The Hulk ja vuoden elokuvassa The Incredible Hulk. Tuotteen väri. With collectible vehicles, mechs, buildings, minifigures, weapons and gadgets, superhero fans can recreate movie scenes, dream up their own stories or simply display the supercool models. Lue lisää Tuotekuvaus. Pakkauksen paino (fysiikka).

hp 650 windows 10

Osta LEGO Super Heroes – Avengers Hulk Helicopter Rescue ()

Suositeltu ikä min. Pakkauksen leveys. Hulk, hallitsematon vihreä hirviö, ja tutkija, tohtori Bruce Banner Tohtori Robert Lego marvel hulk Banner on hiljainen, varautunut ja varsin heiveröinen fyysikko. Kun hän altistuu gammasäteille, hän muuttuu Hulkiksi, äärimmäisen lihaksikkaaksi, vihreäihoiseksi jättiläiseksi, joka on poikkeuksellisen vahva, Banner ja Hulk olevat olemassa samassa yksilössä, ja jälkimmäinen ilmestyy vain, kun ensimmäinen joutuu erittäin stressaavaan tilanteeseen. Pakkauksen paino. Hulk, Rescue, Black Widow, Chitauri. Leluhahmot sisältyvät.

Lego Marvel Super Heroes Hulk vs. Red Hulk – Kuvat |

Leluhahmot sisältyvät. Tuotepakkauksen paino (fysiikka). Tuotepakkauksen nettopaino. Hulk, hallitsematon vihreä hirviö, ja tutkija, tohtori Bruce Banner Tohtori Robert Bruce Banner on hiljainen, varautunut ja varsin heiveröinen fyysikko. Pakkauksen korkeus. Osien määrä.