Lego Harry Potter 16

Tallenna Peruuta. Kun toiminta taukoaa, lapset voivat asetella liikuteltavat mallit näytteille huoneeseensa maagiseksi asetelmaksi. Tässä muunneltavassa lelusetissä on suosikkihahmoja, tuttuja paikkoja ja 3-päinen koira kolminkertaiseen huviin! Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit. Settiin kuuluu kellonkääntömekanismi, jotta lapset voivat matkata aikojen halki sekä tanssitoiminto, jonka avulla joulutanssiaisiin saadaan liikettä.

LEGO Harry Potter 76387 Tylypahka: Pörrön kohtaaminen

Lisää ostoskoriin. Choking Hazard. Tilaa uutiskirje. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen.

lego harry potter 16

Tuote-esittely

Settiin kuuluu kellonkääntömekanismi, jotta imeväisikäiset voivat matkata aikojen halki sekä tanssitoiminto, jonka avulla joulutanssiaisiin saadaan liikettä. Mukana Salaisuuksien kammio ja Suuri sali. Harry Potter -hahmon päätä voi kääntää. Luo uusi toivelista Sulje. Tilaa uutiskirje. Selaa osastoja.

lightning usb adapter anker

LEGO Harry Potter Tylypahka: Pörrön kohtaaminen | elektroninen kauppa

Setti muodostuu 5 erillisestä moduulista, jotka voi yhdistää eri tavoin: iso huone, jossa on lattialuukku, taikojenharjoitteluhuone, katonharja, parvekehuone ja huone, jossa on pirunnuora-kasvin lonkeroita. Toimitukset ja palautukset Rakennusohjeet. K: 16″ 40cm L: 16″ 40cm S: 5″ 11cm. Rakenna suuret — 26 cm korkeat! Raja 5. Selaa osastoja. Kategoriat ja tuotemerkit.

LEGO Harry Potter Vierailu Tylyahon kylässä | elektroninen kauppa

Dumbledoren toimistossa on tuoli, pöytä, jossa on mustepullo ja sulkakynä, ajatusseula ja Rohkelikon miekka. Valvojaoppilaiden kylpyhuoneen ikkunassa on merenneitolasimaalaus. Aulassa on arkku ja liekehtivä pikari. Sairaalasiivessä on kaksi sänkyä ja kaksi rakennettavaa lamppua. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti.