Lego Ferrari 599 Gtb Fiorano

Lähetä Tori-paketti. Luo ilmainen tilisi. Lego Ferrari Ferrari Finish Line. Järjestä ilmoitukset: Uusin ensin Vanhin ensin Kallein ensin Halvin ensin. Luo Tori-tili. Schibsted vastaa tietojesi hallinnasta tällä sivustolla. Lisätiedot Uutta vastaavasuojakotelolla

Lego Ferrari 599 GTB Fiorano käyttöohje

Poista tai muokkaa ilmoitusta. Miten toteutimme kaikkien aikojen kunnianhimoisimman pienoismallin maailman nopeimmasta urheiluautosta. Kaikki osat ja ohjeistot tallella sekä tietenkin laatikko. Sopii miehelle että nuorelle miehenalulle. Sen ikä huomioon ottaen se on erinomaisessa säilyvyydessä. Ilmoittaja on kieltänyt telemarkkinoinnin. Toimintakunnossa Kyllä.

lego ferrari 599 gtb fiorano

Tarvitsetko apua?

Lego toimitetaan seurantakoodilla, jotta voit seurata tilaustasi reaaliajassa. Vastaavia tuotteita on aiemmin myyty näillä hinnoilla Lego ferrari. Lisätiedot Takit ja päällysvaatteet, koko: L, miesten Myydään erinomaisessa kunnossa oleminen ferrari takki. Auton ovien takaa paljastui aidolle esikuvalle uskollinen sisustus: tutut punaiset kilpa-autonistuimet ja Ferrari-merkillä varustettu ohjauspyörä. Yksi tarra puuttuu, kaikki osat ja ohjekirja löytyy.

kitaran kielet tampere

GTB Projects | Photos, videos, logos, illustrations and branding on Behance

Ilmianna asiaton ilmoitus Jos ilmoitus ei Object Linking and Embedding Tori. Ferrarin huppari. Siirry keskusteluun. Lego Ferrari F8 Tributo. Tämä superauton pienoismalli on yksi huikeimmista ikinä! F40 on Ferrari-fanien suosikki ja yksi Maranellon ikonisimmista superautoista, joten oli loistojuttu luoda se uudelleen palikoista ja jos olit onnekas, saatoit onnistua saamaan sellaisen ikiomaksi. Lego ei enää tuota tätä Lego-sarjaa.

LEGO – Raro Racers – – Auto Ferrari GTB Fiorano – – Catawiki

Postitus onnistuu. Viestisi on lähetetty! Tutustu muihin LEGO superautosetteihin. Lego Speed Champions Ferrari F1. FXX on erittäin suorituskykyinen, vain ratakäyttöön suunniteltu kilpa-auto, joka tunnetaan konepellin urheilullisesta valkoisesta raidasta. Sen ikä huomioon ottaen se on erinomaisessa säilyvyydessä. Myös ferrari rekka myynnissä toisessa ilmoituksessapostituskin käypk 5,90 euroa Tori