Lego Disney Aladdin

SKU Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Tilaa uutiskirje. Näitä ostetaan nyt:. Pyyntöäsi käsitellään. Siirrä toivelistalle.

LEGO Disney Princess 43208 – Jasminen ja Mulanin seikkailu

Ei alle kuukauden ikäisille lapsille. Hetkinen, kuka tuolla on? Pyyntöäsi käsitellään. Yksityiskohdat innoittavat leikkiin — Palatsi on 17 cm korkea, 22 cm leveä ja 8 cm syvä, ja setti sopii nopeisiin, hauskoihin leikkihetkiin joka päivä. Ominaisuudet Luovaa leikkiä — Disney-fanille sopiva lahja, jossa on paljon yksityiskohtia ja tarvikkeita lego disney aladdin LEGO® ǀ Disney Jasminen ja Mulanin seikkailu setti Mitä pakkaus lego disney aladdin Siellähän ovat Mulan, Khan ja Cri-Kee, jotka ovat tulossa kylään! Herkutelkaa keittiössä, minkä jälkeen voit näyttää Mulanille paikkoja.

lego disney aladdin

Tuote-esittelyjärjestelmä

Usein kysyttyä Maksutavat Toimitustavat ja -kulut Palauttaminen. Setillä voi leikkiä erikseen tai sen voi yhdistää muihin Disney-setteihin myydään erikseen Hauska lahja yli 5-vuotiaille — Imeväisikäiset ihastuvat settiin, joka kutsuu loputtomiin mielikuvitusleikkeihin. Näitä ostetaan nyt:. Hyppää taikamaton kyytiin ja lennä Mulanin temppelille ihailemaan luumupuun kukintaa ennen paluuta palatsille! Mukana on myös 2 mininukkehahmoa ja 2 LEGO eläinminihahmoa sekä interaktiiviset digitalliset rakentamisohjeet, jotka tekevät rakentamisesta vieläkin hauskempaa. Tuotepakkauksen pituus.

80-luvun drinkit

LEGO DISNEY PRINCESS JASMINEN JA MULANIN SEIKKAILU

Pakkauksen korkeus. Keittiön pienkoneet Kahvin- ja vedenkeittimet Leivänpaahtimet, vohveliraudat Mikrouunit Muut keittiön pienkoneet ja tarvikkeet Vatkaimet, sekoittimet ja mehulingot Elektroniikka Hifi ja audio-laitteet Muu elektroniikka Latauslaitteet Kiristimet, johdot ja antennit Pelikonsolit ja -tarvikkeet Puhelintarvikkeet Tallennusvälineet Tietokonetarvikkeet Terveydenhoitolaitteet Henkilövaa’at Hieromakoneet, lämpötuotteet Muu terveydenhoito Syke- ja verenpainemittarit Sähköhammasharjat ja vaihtoharjat Kodin pienkoneet Pölynimurit lego disney aladdin rikkaimurit Pölypussit, filtterit ja muut Silitysraudat Tuulettimet Muut kodinkoneet ja tarvikkeet Viihde Elokuvat ja sarjat Kauneudenhoitolaitteet Hiustenmuotoilu Ihokarvanpoistotuotteet Kodin turvallisuus Kodin automaattiset turvalaitteet Palovaroittimet ja -jauhesammuttimet. Osien määrä. Lego disney aladdin voi leikkiä erikseen tai sen voi yhdistää muihin Disney-setteihin myydään erikseen Hauska lahja yli 5-vuotiaille — Lapset ihastuvat settiin, joka kutsuu loputtomiin mielikuvitusleikkeihin. Setti on hauska lahja, joka sopii lapselle mainiosti päivittäisiin leikkeihin. Tuote on lisätty toivelistalle. Lue lisää Tuotteen tiedot.

Building Instructions – Customer Service – IN

Setillä voi leikkiä erikseen tai sen voi yhdistää muihin LEGO ǀ Disney setteihin, jolloin hauskat lastenleikit yltyvät entisestään. Asiakaspalvelu ma-pe klo asiakaspalvelu minimani. Siirry kuvagallerian loppuun. Tutustu aivan uuteen maailmaan Aladdinin ja Jasminen palatsiseikkailuissa! Toivelista luotu. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”.